Portret van je

Portret van je . Bij Renate Verhagen kan je een portret van je laten maken. Zij maakt portretten van dieren in opdracht, in haar atelier in Vught. Een portret van je laten maken kan in de vorm van een tekening of een olieverfschilderij. Zij maakt dierenportretten van hondenkatten, paarden en diverse andere dieren. Ook maakt zij portretten van mensen.

Wat kost een portret van je ?

Kosten voor het laten maken van een tekening portret zijn vanaf 150 of met olieverf vanaf 350. Kom meer te weten over opdrachten en prijzen.

Wat past er op?

Er kunnen zoveel dieren op als je wilt, maar natuurlijk speelt de grote van het canvas daarbij een rol. Een groter canvas is daarom meer geschikt voor een gedetailleerd groot portret.

Een goede foto

Portret van je huisdier

Een goede gedetailleerde foto van je . Op basis van deze foto wordt het portret gemaakt. Heb je geen goede foto dan kun je als je de mogelijkheid hebt ook langs komen met je om een foto te laten maken.

Wat komt er zoal bij kijken? Ik begin met het maken van een schets van de gekozen foto(s). Daarmee bepaal ik de positie van het beeld en kan ik het formaat en de exacte prijs bepalen. De foto’s worden me meestal toegestuurd (digitale foto’s per email). Soms komen klanten langs met hun dier om kennis te maken. Kom meer te weten over het laten maken van een portret.

Impressie portretten & Over Renate Op de webpagina’s dierenportretten en portretten vind je impressies. Hierop staan eerder gemaakte werken. Op de webpagina Over Renate kom je meer te weten over Renate en haar passie en liefde voor dieren en tekenen.

Interesse in het laten maken van een portret?

Heb je iets te vragen of wil je een offerte ontvangen, druk dan op contact en vul het aanvraag formulier in of neem telefonisch contact op.